Меню
Главная
Форумы
Новые сообщения
Поиск сообщений
Наш YouTube
Пользователи
Зарегистрированные пользователи
Текущие посетители
Вход
Поиск
Поиск
Искать только в заголовках
От:
Новые сообщения
Поиск сообщений
Меню
Главная
Форумы
Раздел досуга с баней
Разговорчики обо всём
Обсуждение моего шизанутого фан-клуба
JavaScript отключён. Чтобы полноценно использовать наш сайт, включите JavaScript в своём браузере.
Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно.
Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать
другой
.
Ответить в теме
<blockquote data-quote="Мама Неля" data-source="post: 17200" data-attributes="member: 52"><p>Та де там геніальність? Ви їх читали? Несуть ерундістику якусь, про високі матерії розмовляють, одна перед одной хваляться знаннями про трикутник Карпмана. За 50 років бабам, а як діти поводяться! Та, яка Енн там, все нашу Ренату згадує, щирості говорить, немає у неї !!!</p><p>Кончені бляді! Людина написала 200 з гаком статей в допомогу людям, сидить тут день і ніч, радить всім, хто звернеться, а в них ще язик повертається таку гниль говорити!</p><p>Нічого, Господь не Тимошка і бачить трошки ... Я б їй її язик поганий видрала, якби зустріла і собакам б скормила!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Мама Неля, post: 17200, member: 52"] Та де там геніальність? Ви їх читали? Несуть ерундістику якусь, про високі матерії розмовляють, одна перед одной хваляться знаннями про трикутник Карпмана. За 50 років бабам, а як діти поводяться! Та, яка Енн там, все нашу Ренату згадує, щирості говорить, немає у неї !!! Кончені бляді! Людина написала 200 з гаком статей в допомогу людям, сидить тут день і ніч, радить всім, хто звернеться, а в них ще язик повертається таку гниль говорити! Нічого, Господь не Тимошка і бачить трошки ... Я б їй її язик поганий видрала, якби зустріла і собакам б скормила! [/QUOTE]
Вставить цитаты…
Проверка
Ответить
Главная
Форумы
Раздел досуга с баней
Разговорчики обо всём
Обсуждение моего шизанутого фан-клуба