Меню
Главная
Форумы
Новые сообщения
Поиск сообщений
Наш YouTube
Пользователи
Зарегистрированные пользователи
Текущие посетители
Вход
Поиск
Поиск
Искать только в заголовках
От:
Новые сообщения
Поиск сообщений
Меню
Главная
Форумы
Бесплатная помощь Команды Форума
Истории больных и их родственников
Чи варто покласти сина в РЦ для кращого результату?
JavaScript отключён. Чтобы полноценно использовать наш сайт, включите JavaScript в своём браузере.
Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно.
Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать
другой
.
Ответить в теме
<blockquote data-quote="Мама Неля" data-source="post: 14924" data-attributes="member: 52"><p>Добрий вечір всім! По-перше хочу висловити велику подяку вам за сайт, який мені був великою допомогою. Спочатку я думала, що збожеволію, але потім почала читати і мені полегшало.</p><p>Виявляється, не мій син один такий. Ви не уявляєте, що таке для матері розуміти, що вона виростила сволоту, хоч і намагалася виховувати правильно!!!</p><p>Але в міру читання я заспокоювалася. За це ще раз вам всім велике спасибі! Я не уявляю, скільки це потрібно все писати, якщо я і читати втомилася, хоча читаю швидко)))</p><p>Я що хочу запитати. Чи є сенс мені його класти в РЦ для закріплення результату? Або потрібно це робити якщо буде зрив тільки?</p><p>Син поводиться нормально, здається. Єдине, він може випити трохи вина (у нас його багато, своє господарство маємо, тому заховати ніяк не можу).</p><p>Щодо РЦ: що краще РЦ або наша місцева наркологія? Для закріплення або в разі зриву.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Мама Неля, post: 14924, member: 52"] Добрий вечір всім! По-перше хочу висловити велику подяку вам за сайт, який мені був великою допомогою. Спочатку я думала, що збожеволію, але потім почала читати і мені полегшало. Виявляється, не мій син один такий. Ви не уявляєте, що таке для матері розуміти, що вона виростила сволоту, хоч і намагалася виховувати правильно!!! Але в міру читання я заспокоювалася. За це ще раз вам всім велике спасибі! Я не уявляю, скільки це потрібно все писати, якщо я і читати втомилася, хоча читаю швидко))) Я що хочу запитати. Чи є сенс мені його класти в РЦ для закріплення результату? Або потрібно це робити якщо буде зрив тільки? Син поводиться нормально, здається. Єдине, він може випити трохи вина (у нас його багато, своє господарство маємо, тому заховати ніяк не можу). Щодо РЦ: що краще РЦ або наша місцева наркологія? Для закріплення або в разі зриву. [/QUOTE]
Вставить цитаты…
Проверка
Ответить
Главная
Форумы
Бесплатная помощь Команды Форума
Истории больных и их родственников
Чи варто покласти сина в РЦ для кращого результату?